Spectacole / Festivalul Universităților / Teatru
Eulenspiegel un personaj în căutarea libertății
Regia: Frank Panhans
Music and Arts University of the City of Vienna
Austria

CĂLĂTORUL ÎN TIMP NE PUNE FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU VIAȚA PRIN UMOR. Till Buhoglindă este faimosul păcălici, un hoinar prin lume ai căror fapte oglindesc societatea. Bufnița este simbol al înțelepciunii, dar și pasărea Diavolului. Till își face jocul răutăcios, îi face pe ceilalți să sufere, înșală, fură și interpretează adevărul după bunul plac. Till în bâlciul deșertăciunilor, un ștrengar, un singuratic. Un supraviețuitor al vremurile de război, al foametei, al lipsei de bani. Cine este Till în ziua de azi, în aceste vremuri zbuciumate marcate de auto-optimizare, dezinformare, conspirații și fanatism? Till, vârf de lance în rândul gânditorilor liberi și simbol al căutării eterne a libertății și dreptății.

Distribuția: Fabian Cabak, Paula Carbonell Spörk, Elias Eisold, Amrito Geiser, Samira Kossebau, Fabia Matuschek, Minou M. Baghbani, Laetitia Toursarkissian
Co-producător: Dschungel Vienna


Spectacol prezentat în limba germană, cu traducere în limba română 
Spectacol nerecomandat celor sub 14 ani
Durata: 1h
Data premierei: 13.06.2024
Titlul original: Eulenspiegel Till Freedom
Sezonul austriac

INTRAREA ESTE GRATUITĂ ȘI SE FACE PE BAZĂ DE REZERVARE DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 11:00 - 18:00, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, LA NR. DE TEL. 0369101578.

Reprezentații și Acces

23 Iunie, 17:00

Sala Cavas a Universității ”Lucian Blaga” Sibiu   
1h