Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - EXPLORAREA VIITORULUI – PARTEA B: CLĂDIREA- RO

EVENIMENT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Moderator: Tateo Nakajima, Arup Fellow, GBR
Invitați: Joshua Ramus, Founder & principal REX, USA
Kai-Uwe Bergmann, Partner BIG, USA
Amanda Levete, Director AL_A, GBR

SINOPSIS

Pornind de la discuțiile referitoare la expresia artistică, invitații din această sesiune vor trata influența tendințelor viitoare asupra mediului construit, clădirile viitorului având un impact major asupra modului în care percepem și interacționăm cu spațiile de spectacole și asupra rolului acestora în orașe.
Ce rol au clădirile în exprimarea identității comunitare? Experiențe artistice la care spectatorii nu sunt prezenți în mod fizic? Cum putem proiecta clădiri cu scopul de a crea medii complementare care să suscite interes, să inspire și să fie permanent în dialog cu comunitatea?

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
28 AUGUST 14:30
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT
29 AUGUST 00:30
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT