Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - EXPLORAREA VIITORULUI – PARTEA A: EXPRESIA -RO

EVENIMENT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Moderator: Ed Elbourne, Senior Consultant Arup, GBR
Invitați: Dan Potra, Theatre Designer, AUS
Simon Reveley, CEO Figment Productions, GBR
Sarah Ellis, Director Of Digital Development Royal Shakespeare Company, GBR
Paola Prestini, Composer, Co-Founder & Artistic Director National Sawdust, USA

SINOPSIS

Cum se transformă expresia culturală prin intermediul tehnologiei și al mediilor imersive? Ce tendințe vor deveni dominante în sectoarele noastre în viitorul apropiat? Există oportunități pentru a asigura o mai mare implicare din partea grupurilor neimplicate și ce lecții putem învăța din schimbul de idei dincolo de limite și granițe?
În această secțiune, vom explora viitorul expresiei creative în contextul progresului tehnologic și al schimbărilor economice, politice și sociale.

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
28 AUGUST 11:00
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT
28 AUGUST 21:00
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT