Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - CUVÂNT DE BUN VENIT LA FORUM ȘI DISCUȚIE DE DESCHIDERE - REZILIENȚĂ- RO

EVENIMENT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Moderator: Tateo Nakajima, Arup Fellow, GBR
Invitați: Tisa Ho, Executive Director Hong Kong Arts Festival, CHN

SINOPSIS

În dialog cu Tateo Nakajima, Tisa Ho reflectează asupra situației din ultimul an, aflat sub influența pandemiei și a altor provocări singulare. Discuția celor doi abordează subiecte precum activitatea Festivalului de arte din Hong Kong în această perioadă dificilă, iar Ho de împărtășește, de asemenea, câteva observații asupra evenimentelor globale din perspectiva ei ca Președintă a Societății Internaționale pentru Artele Spectacolului.

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
27 AUGUST 11:00
FITS Online - Înregistrat
45min
Preț bilet: GRATUIT
27 AUGUST 21:00
FITS Online - Înregistrat
45min
Preț bilet: GRATUIT