Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - REZILIENȚĂ: RECONSTRUIREA POST-PANDEMIE- RO

EVENIMENT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Moderator: Tateo Nakajima, Arup, GBR
Invitați: Anthony Sargent, International Cultural Advisor, GBR

SINOPSIS

Pandemia de Covid-19 a făcut ravagii peste tot în lume, având un impact uriaș asupra sectorului artistic-cultural și scoțând la iveală deficiențe fundamentale în structura și funcționarea industriei. În același timp, restricționarea accesului la experiențele culturale directe are ca efect un apetit sporit, la nivel global, pentru experiențe ce implică racordarea directă între oameni. Așadar, pe măsură ce revenim, avem șansa să dezvoltăm organizații mai reziliente, orientate spre viitor. În cadrul acestui proces, cum ne asigurăm că sentimentul reînnoit al importanței culturii, evenimentelor live și contactului uman se reflectă asupra vieților noastre? În ce fel putem asigura reziliența care să conserve aceste elemente pentru viitor?

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
29 AUGUST 13:00
FITS Online - Înregistrat
1h
Preț bilet: GRATUIT
29 AUGUST 23:00
FITS Online - Înregistrat
1h
Preț bilet: GRATUIT