Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

BURSA DE SPECTACOLE DE LA SIBIU- ARTELE SPECTACOLULUI OUTDOOR: SCOP ȘI RELEVANȚĂ LA NIVEL LOCAL, NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL

SINOPSIS

Arta stradală a avut și va avea întotdeuna un rol important în comunitate, ca un loc originar de întâlnire între artiști și public. Accesul liber, caracterul deseori spontan și starea de sărbătoare pe care o aduc oamenilor fac ca relevanța artelor stradale să fie greu de disputat. Dar din când în când ne oprim și reflectăm la scop și la formă, într-o relație sănătoasă cu publicul.
Cu atât mai mult acum, nu putem ignora întrebarea: ne forțează pandemia de COVID19 să regândim complet acest sector? Într-un context al reticenței față de interacțiunea socială, ce impact are pandemia asupra disponibilității publicului de a se aduna în același loc? Pe măsură ce profesioniștii din artele spectacolului caută soluții, cu siguranță teatrul de stradă cu siguranță va anima străzile din nou, iar evenimentul aduce în discuție acest proces, așa cum se întâmplă acum și cum poate fi anticipat în viitor.

Reprezentații și bilete
23 AUGUST 12:00
FITS Online - În direct
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT
23 AUGUST 12:00
Hotel My Continental-Sala Turandot
1h 30min