Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

ZIDUL SPERANȚEI

SINOPSIS

Acum doi ani, în linie cu tema de-atunci a FITS, „Arta de a dărui”, publicul a putut lua parte la o construcție virtuală de artă participativă: „Copacul care dăruiește”/The Giving Tree. Dorințele celor prezenți la Festival, scrise chiar cu propriile lor cuvinte, au prins viață și au devenit donații pentru proiectul Rășinari.
Între timp, confruntați cu cea mai neașteptată provocare a vieților noastre, am aflat mai bine valoarea lui „împreună” și ce putere nebănuită ne pot da speranțele noastre.
De aceea, în acest an, la ediția „Construim speranța împreună”, UniCredit propune o nouă provocare la FITS: Zidul Speranței.
Astfel, pe 26, 27 și 28 august, cei aflați la Sibiu sunt invitați să trimită SMS la numărul 0757.771.435 cu mesaje ce descriu speranțele lor. Textele se vor transforma, cu ajutorul unei instalații multimedia, în cărămizi virtuale ce vor fi proiectate pe zidul Casei Albastre din Piața Mare, în fiecare seară, între 26 și 28 august, după ora 21. Fiecare cărămidă va deveni, apoi, o parte din Zidul Speranței!
La FITS, arta construiește speranța, iar speranțele noastre vor construi artă!
Un alt proiect multimedia, la fel de fascinant, vă așteaptă în foaierul sălii Faust de la Fabrica de Cultură IACM Construcții SA – UniCredit.

Reprezentații și bilete
26 AUGUST 21:00
Piața Mare
3h
Preț bilet: GRATUIT
27 AUGUST 21:00
Piața Mare
3h
Preț bilet: GRATUIT
28 AUGUST 21:00
Piața Mare
3h
Preț bilet: GRATUIT