Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

BÉTON

Wes Peden

SEZONUL AMERICAN

Regia: Wes Peden
Producător executiv : Gandini Juggling
Coproducție : Maison des Jonglages – Scène Conventionnée Jonglages
Cu sprijinul: Espace Catastrophe - Bruxelles, Carré Magique - Pôle National Cirque en Bretagne, Maison des Jonglages - Scène Conventionnée Jonglages, Académie Fratellini – Saint Denis, Subtopia - Stockholm

În distribuție : Wes Peden

SINOPSIS

Béton este virtuozitatea jongleriei adusă în stradă. Spectacolul este un exemplu clasic a ceea ce se întâmplă atunci când iei un tânăr energic, îl pui să practice jongleria timp de 23 de ani, apoi îl îmbraci ca pe un candelabru și îl pui pe scenă. Wes a creat mii de trucuri noi de jonglerie și a susținut spectacole în toată lumea, inclusiv în Islanda, Japonia, Australia, chiar și pentru regele și regina Suediei. Béton este un mash-up de space disco, reacții rapide, trucuri uimitoare și mușcături mari dintr-o ceapă crudă. Dacă spectacolul ar fi un hashtag, acesta ar fi #ExtremeArtPopJuggling.
Inspirându-se din luptele Sumo, ambalajele de fast-food și locurile de joacă din anii 1950, Wes concepe spectacole pentru stații spațiale și parcări. A susținut spectacole în peste 25 de țări, iar stilul său de jonglerie energic, complex și jucăuș i-a adus premii din partea Asociației Internaționale de Jonglerie și a festivalului Cirque de Demain. Wes a absolvit Dans och Cirkushögskolan cu o diplomă în jonglerie.

Reprezentații și bilete
28 AUGUST 23:15
Piața Habermann - Zona A
30min
Preț bilet: GRATUIT