Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - MISIUNE ȘI GUVERNANȚĂ -EN

EVENIMENT ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Moderator: Tateo Nakajima, Arup Fellow, GBR
Invitați: Svanhildur Konráðsdóttir, Director Harpa Concert Hall & Conference Centre, ISL
Yvonne Tham CEO Esplanade - Theatres on the Bay, SGP
John Alschuler, Chair of the Board HR&A, USA

SINOPSIS

Misiunea, guvernanța și funcționarea au efecte tangibile asupra impactului instituțiilor culturale și a interacțiunilor acestora cu comunitățile din jurul lor. Abordările privind guvernanța instituțiilor culturale sunt la fel de diverse ca tipurile de medii asociate acestora, având rădăcini în istoria culturală și cadrul legal.
Totodată, comunitățile din lumea întreagă explorează spectrul dintre factorii publici și privați, oportunitățile decurgând din noile modalități de colaborare și modelele de funcționare și de guvernanță ce pot apărea.

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
29 AUGUST 11:00
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT
29 AUGUST 21:00
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT