Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ- EN

EVENIMENT ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Moderator: Chris Mercer, Senior Consultant Arup, AUS
Invitați: Charlotte Nors, Managing Director Singapore Repertory Theatre, SGP
Robert Read, CEO National Concert Hall, Dublin GBR/IRL

SINOPSIS

În sectorul cultural, a existat mereu o tensiune între fondurile disponibile și calitatea creației. Suntem noi, artiștii și organizațiile culturale, conștienți de impactul nostru asupra mediului în toate domeniile industriei? Cum putem măsura acest impact? În contextul crizei climatice globale, în ce fel va fi influențată activitatea noastră și spațiile unde o punem în valoare de nevoia unor măsuri ecologice durabile?

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
28 AUGUST 13:00
FITS Online - Înregistrat
1h
Preț bilet: GRATUIT
28 AUGUST 23:00
FITS Online - Înregistrat
1h
Preț bilet: GRATUIT