Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

THERME FORUM: TEATRU ȘI ARHITECTURĂ - ORAȘE-FESTIVAL - EN

EVENIMENT ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Moderator: Bree Trevena, Associate Arup, AUS
Invitați: Smriti Rajgarhia, Director Serendipity Arts Foundation & Festival, IND
Christopher Dupe, Associate Director, Cultural Assets la Diriyah Gate Development Authority, SAU
Cecilia Alemani, Director & Chief Curator High Line Art & Artistic Director Venice Biennale 2022, ITL/USA

SINOPSIS

Cum definim un oraș-festival? E acesta mai mult decât un oraș ce găzduiește un festival? Ce contribuție poate aduce o atitudine orientată spre festival identității unui oraș? Ce alte beneficii poate un festival să aducă orașului în care se desfășoară și ce putem face pentru a-l susține?
În cadrul acestei sesiuni, vom explora impactul unic al festivalurilor asupra comunităților și energia creată de acestea. Vom aborda diferențele dintre orașele-festival și orașele care pur și simplu găzduiesc festivaluri și modul în care orașele pot servi comunitatea.

Therme Forum: Teatru și arhitectură

Relația dintre arte și cultură și mediul construit este simbiotică. Având experiența evenimentelor Therme Forum de mare succes din 2018, 2019 și 2020, vom discuta cu lideri din domeniul artistic, designeri, artiști și arhitecți de talie mondială despre schimbările din lumea noastră, respectiv despre relația dintre tendințele și presiunile care ne modelează mediul construit și interacțiunile și impactul artelor și al culturii asupra vieților noastre și asupra evoluției artelor.
Prin aceste dialoguri multilaterale, ne propunem să inspirăm și să provocăm participanții în vederea găsirii unor puncte de vedere alternative, ținând cont de tendințele și oportunitățile nou-apărute în lume în domeniul artelor, spectacolului și bunăstării.

Reprezentații și bilete
27 AUGUST 12:30
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT
27 AUGUST 22:30
FITS Online - Înregistrat
1h 30min
Preț bilet: GRATUIT