Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

ATELIER CU MICHÈLE NOIRET

Michèle Noiret

Atelier cu Michèle Noiret

SINOPSIS

„Atelierul reprezintă un punct de pornire pentru a ne da seama cum se influențează disciplinele între ele în practică. La începuturile activității mele coregrafice, discutam despre personaje coregrafice, pentru că întotdeauna am fost inspirată de prezența singulară și de umanitatea fiecărui dansator. Dansul, teatrul și cinematografia au multe lucruri în comun, pe care le explorez în mod regulat în creațiile mele.
În cadrul acestui atelier, ne vom concentra pe aptitudini fizice, pentru a vă ajuta să învățați să vă ascultați pe voi înșivă și pe ceilalți, să vă eliberați, corporal și mental. Apoi, în diverse situații, vom aborda o serie de comportamente, atitudini și relații interpersonale prin priviri, gesturi și mișcare.”
După ce a absolvit Mudra School din Bruxelles, înființată de Maurice Béjart, Michèle Noiret l-a întâlnit pe Karlheinz Stockhausen. A studiat sistemul compozitorului de notare a gesturilor și a lucrat cu acesta ca solistă timp de 15 ani. În 1986, și-a înființat propria companie. Din 1997, Noiret folosește tehnologii interactive de sunet și imagine în cercetările sale coregrafice. În plus, și-a dezvoltat un stil de notație coregrafică precis și personal.

Reprezentații și bilete
23 AUGUST 10:00
CJPCT „Cindrelul Junii” Sibiu
3h
Preț bilet: GRATUIT
24 AUGUST 10:00
CJPCT „Cindrelul Junii” Sibiu
3h
Preț bilet: GRATUIT
25 AUGUST 10:00
CJPCT „Cindrelul Junii” Sibiu
3h
Preț bilet: GRATUIT