Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

JUNGLA TÉVÉ

Teatrul Dramaturgilor Români

SEZONUL ROMÂNESC


Un spectacol de: Gigi Căciuleanu
Asistent: Lelia Marcu-Vladu
Muzică originală: Adi Nour
Scenografie: Corina Boboc
Light design: Elian Mihai Culiță
Voci off: Adi Nour & Gigi Căciuleanu
Sunet: Irina Mihaela Vasiloiu
Regia tehnică: Sebastian Gherman
Coproducători: Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, Fundația Art Production

Distribuția: Alina Petrică & Lari Giorgescu

SINOPSIS

„Fiecare poate « jUngla » după voie cu imaginile. Deci și eu. Și noi. Si voi. De unde acest spectacol : Jungla TéVé. O serie de “aventuri” dinamice și verbale într-un univers în care cele două personaje (generice) EA și EL, sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru șubred între abstract și concret, între rutina cotidianului și un fantasmagoric suprarealism.
“Jungla TéVé” e un spectacol fără referințe geografice ori temporale bine determinate, ba chiar dimpotrivă: ar trebui să poată fi perceput ca fiind situat în orice spațiu și timp. Un spectacol care se adresează celor care, dacă după reprezentație ar dori să continue să observe jungla, s-ar înarma cu o cameră de luat vederi și ar ieși în stradă sau s-ar închide undeva înăuntru până la insuportabil, cu aceleași persoane... Ca să proiecteze apoi, ceea ce a filmat, pe “ecranul” propriului său univers-TéVé.
La invitația lui Marius Bodochi, “Jungla TéVé”, completează pe scena Teatrului dramaturgilor, “Trilogia Junglelor” – lansată în 2001 cu spectacolele: JUNGLA “X” și CARTEA JUNGLEI “X” la Teatrul Ariel din Tg Mureș (director: Gabi Cadariu).”
(Gigi Căciuleanu)

Reprezentații și bilete
27 AUGUST 16:00BILETE
Teatrul Gong - etaj
1h
Preț bilet: 100/60 RON