Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

FORȚA IUBIRII

Troubleyn /Jan Fabre

SEZONUL BELGIAN


Un spectacol de: Jan Fabre
Regie film: Stéphane Pinot
Director de imagine: Georges de Genevraye
Traducerea în limba română: Sorina Tomulețiu, Alina Serota
Coproducție: La compagnie des Indes

Cu: Sylvia Camarda, Annabelle Chambon, Cédric Charron, Conor Doherty, Stella Höttler, Ivana Jozić, Pietro Quadrino, Matteo Sedda, Irene Urciuoli

SINOPSIS

Jan Fabre, unul dintre monștrii sacrii ai artelor vizuale și ai artelor spectacolului, prezintă în premieră mondială la FITS 2021 cel mai nou spectacol al său! Cei nouă interpreți neînfrânați pornesc în căutarea esenței iubirii, dansând pentru libertatea de a fi ei înșiși, îmbrățișând misterul metamorfozei și cinstind fluiditatea identității umane! Acest artist inclasabil, surprinzător și transgresiv urmărește să sublimeze nenumăratele forme de senzualitate ce sparg tiparele. O creație mult așteptată care se anunță uluitoare!
Cine suntem noi de fapt? Pe cine iubim cu adevărat? Și cum? În prezent, dezvăluirea orientării sexuale sau a identității de gen este un act eliberator, o invitație de a ne afirma în sfârșit identitatea cea mai lăuntrică. Totuși, această dezvăluire rămâne un act radical. Jan Fabre abordează practica etichetării sexualității cu un umor nestăvilit, însuflețit. Deșirând ghemul fascinant al tuturor iubirilor posibile și al fanteziilor singulare, artistul desființează fățărnicia și ridică statuie libertății de a iubi – atât de vitală și imponderabilă, precum fluidul esențial din care suntem cu toții făcuți. Acest mare maestru al scenei europene ne încântă cu un spectacol burlesc în toată regula, în care îmbină cu dibăcie absurdul, sobrul și ilarul.

Reprezentații și bilete
21 AUGUST 19:00BILETE
FITS Online - Înregistrat
1h 20min
Preț bilet: 30 RON
22 AUGUST 07:00BILETE
FITS Online - Înregistrat
1h 20min
Preț bilet: 30 RON
23 AUGUST 19:00
CineGold Sibiu
SALA 7
Preț bilet: 30 RON