Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu20 - 29 August 2021 | ediția a 28-a

REFLECȚII

PEOPLE POWER PARTNERSHIP

Regia: Sigrun Fritsch
Coregrafie: Kien Trinh
Light design: Max Rieger
Manager turneu: Marielle Koplin
Manager proiect: Matthias Rettner
Educație și pedagogie: Athena Gândilă
Colaborator proiect: Mihail Vass

În distribuţie: Arunas Mozuraitis, Clara Giambino, Egle Kordiukovaite, Jokubas Nosovas, Lujza Haláková, Medeinė Rainytė, Paulina Petrikaite; Diana Dragu, Enya Mușoaie, Flavia Perșa, Florian Gavarici, George Hădărig, Isabela Haiduc, Luiza Petra, Alexandru Stângu

SINOPSIS

„Îți vezi reflexia?
Este legată irevocabil de prezența ta în fața oglinzii. De aceea trebuie să faci un efort pentru a ajunge acolo. Dacă te întorci, dispare. Dar aproape ți se pare că, din adâncul spațiului oglindit, un al doilea tu vine spre tine. Îți urmărește fiecare mișcare.”
Imaginea oglinzii a fost parte integrantă a literaturii europene încă din antichitate. Simbolismul său a suferit numeroase schimbări și interpretări de-a lungul istoriei europene: motivul dublului, al întâlnirii cu sine, al cunoașterii de sine, al identității fracturate, al reflexiei, al vanității, al poftei, al adevărului, al oglinzii ca poartă și pasaj către o altă lume etc. În vremurile internetului, reflectarea propriului comportament prin click-uri joacă un rol din ce în ce mai important.
Tinerii dansatori din Alytus și Sibiu vor dezvolta un spectacol de hip-hop împreună cu echipa artistică din Freiburg în două săptămâni. Aceștia vor aduce pe scenă propria lor interpretare a acestui subiect. Ei vor fi sprijiniți de echipa din Sibiu, cu care au o colaborare intensă, lucrând împreună și în cadrul proiectului anterior, Power of Diversity, prezentat tot în cadrul FITS 2016 și 2018.

Reprezentații și bilete
21 AUGUST 20:45
Academia Evanghelică Transilvania
1h
Preț bilet: GRATUIT