Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ

A3Teatr

Regia: Dariusz Skibinski
Coproducători: Stowarzyszenie Kulturalne “Pocztowka”

În distribuție: Pawel Paluch; Marcin Styborski; Salbi Hayrapetyan; Przemek Kuczynski; Pawel Wakulinski; Yaroslaw Voitenko; Victoria Lamy

SINOPSIS

Un spectacol efemer, ce luminează noaptea cu lanterne magice și se îndreaptă spre locuri neumblate. Te invită la dans, îți trezește simțurile cu muzică interesantă, te zăpăcește și te amețește. Îți amuțește necazurile și te transpune în lumea visurilor. Fără cuvinte, spectacolul umple lumea de muzică live și voci captivante. Spectatorii se alătură paradei, dansând împreună cu actorii. Rolurile se inversează: spectatorii devin actori, aceștia din urmă privindu-i cu admirație.
Un spectacol dinamic, năucitor din punct de vedere muzical, cu intrigi neașteptate, ce stârnește curiozitatea publicului prin lanternele luminoase și costumele actorilor și readuce la viață forța uniunii dintre patrimoniul occidental și misticismul oriental. Spectacolul se inspiră din ritualurile ciclurilor lunare și solare, dar și din practicile de magie realizate cu respect față de străbuni și de elementele naturii, fiind presărat cu momente distractive și amuzate.

Reprezentații și bilete
28 AUGUST 22:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
50min
Preț bilet: GRATUIT
29 AUGUST 20:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
50min
Preț bilet: GRATUIT