Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

ARII PE NOTE ... COMICE !

Trio Trioche

SEZONUL ITALIAN

Regia: Rita Pelusio
De: Rita Pelusio, Nicanor Cancellieri, Luca Domenicali,Silvia Laniado, Franca Pampaloni
Regizor tehnic, Light și sound design: Luca Carbone
Coproducători: Pem Habitat Teatrali

Distribuţie: Nicanor Cancellieri (actor și flautist), Irene Geninatti Chiolero (actriță și soprană), Franca Pampaloni (actriță și pianistă)

SINOPSIS

O bătrânică având în spate o carieră excepțională în muzică clasică susține spectacole în săli de concert de pretutindeni alături de nepotul ei, un viitor flautist. Trioul oferă spectacole extraordinare. Dar cine să fie cel de-ai treilea artist?
Va fi chiar Norma, îngrijitoarea bunicuței... De aceea, duoul, captivat de pasiunea fetei pentru operă, trebuie să-și schimbe repertoriul. Astfel, cele mai cunoscute arii răsună în chip nemaiîntâlnit, extrem de captivant și extravagant, cu acompaniament la pian, flaut și numeroasele obiecte alese de Norma.
Un spectacol teribil de amuzant, o comedie savuroasă presărată cu interpretări formidabile ale unor piese clasice și moderne, cu efecte explozive și ritmice ce vă vor încânta. Cei trei muzicieni comici din spectacol sunt Franca Pampaloni, la pian, Nicanor Cancellieri, la flaut, Irene Geninatti Chiolero, soprană, sub regia Ritei Pelusio. Neobișnuitul trio din spatele spectacolului „Arii pe note… comice!” vă va surprinde cu piese clasice total neașteptate!

Reprezentații și bilete
20 AUGUST 20:30
Piața Habermann - Scena
40min
Preț bilet: GRATUIT
21 AUGUST 20:30
Piața Habermann - Scena
40min
Preț bilet: GRATUIT