Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

FOCUL IUBIRII

Creme & Brulè

SEZONUL ITALIAN

Regia: Emanuele Avallone

Cu: Alessio Dantignana, Valeria Pediglieri

SINOPSIS

Cauți un romantic dans cu foc? Întreabă de Creme & Brulè. Oare va reuși timidul bărbat s-o cucerească pe această pasională femeie? Va găsi curajul s-o invite la dans, s-o țină strâns în timpul valsului, în ciuda rochiei rezistente la foc a femeii? Încercările de a-și demonstra iubirea sunt arzător de grele!
Acest duo excentric vă invită să vă alăturați nunții de foc și clovnerii, într-o comedie ce va topi inimile spectatorilor.
Un spectacol cu totul inovator cu elemente de clovnerie, teatru fizic și arta focului și o coloană sonoră din anii 1930. Urmărind spectacolul „Focul iubirii”, vă veți integra în atmosfera retro în alb și negru, vă veți bucura de acrobații pe muzică swing, veți fi fascinați de plimbări romantice sub ploaia de cristal. O poveste formată din emoții periculos de înflăcărate, povestită fără cuvinte de doi clovni ce dansează pe ritmuri de swing, jucându-se cu focul iubirii.
Compania face turnee în toată lumea din 2014. Valeria, dansatoare și coregrafă, se concentrează pe dansuri apreciate de toată lumea, fiind deschisă spre interacțiune, în timp ce Alessio își propune să susțină un spectacol neconvențional în care focul se împletește cu alte arte ale spectacolului. Amândoi apreciază arta circului și teatrul, iar din colaborarea dintre ei s-a născut Creme&Brulè: cel mai dulce spectacol cu foc!

Reprezentații și bilete
22 AUGUST 20:45
Piața Habermann - Zona A
40min
Preț bilet: GRATUIT
22 AUGUST 22:30
Piața Habermann - Zona A
40min
Preț bilet: GRATUIT
23 AUGUST 20:45
Piața Habermann - Zona A
40min
Preț bilet: GRATUIT
23 AUGUST 22:30
Piața Habermann - Zona A
40min
Preț bilet: GRATUIT