Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

OH OH

Compagnia Baccalà

SEZONUL ELVEȚIAN

Regia: Valerio Fassari & Louis Spagna
Colaborare artistică: Pablo Ariel Bursztyn
Cercetare clovni: Valerio Fassari
Compozitor: Antonio Catalfamo
Light design: Marco Oliani
Design costume: Fleur Marie Fuentes
S.O.S. costume: Ruth Mäusli
Tehnică aeriană: Françoise Cornet
Management: Kate Higginbottom
Produs de: Compagnia Baccalà
Coproducţie: Teatro Sociale Bellinzona & Quai des Arts Rumilly

De și cu: Camilla Pessi & Simone Fassari

SINOPSIS

Compagnia Baccalà a luat ființă din uniunea dintre Simone Fassari (el) și Camilla Pessi (ea). Cei doi au fugit de la circul din care făceau parte, au creat spectacolul „Pss Pss”, iar restul e istorie.
În primul lor spectacol, „Pss Pss”, doi clovni moderni pun în scenă un pas de deux unic și extrem de amuzant, folosind limbajul universal al gesturilor și al privirilor. Poetic, suprarealist, acrobatic și foarte plăcut, acest spectacol a avut peste 600 de reprezentații în mai mult de 50 de țări și pe 5 continente, fiind extrem de apreciat și câștigând până acum 13 premii internaționale.
În următorul lor spectacol, „Oh Oh” (2018), cele două personaje sigure pe sine, dar în același timp complet pierdute, se împleticesc pe scenă, parcă din greșeală. „Oh Oh” este o felie dintr-o poveste în două acte, un pas de deux absurd, prezentat publicului de compania de teatru fizic Compagnia Baccalà, câștigătoare a mai multor premii internaționale. Fără cuvinte, doar prin umor, acrobații și limbajul universal al trupului, cei doi artiști pleacă într-o călătorie plină de aventuri, de descoperiri și de transformări. Noul spectacol al Compagnia Baccalà ocupă un loc bine definit în lunga istorie a Clovnului, reîmprospătând, fără a denatura, această tradiție (ne)onorabilă.

Reprezentații și bilete
22 AUGUST 19:00
Filarmonica de Stat
1h
Preț bilet: 100/60 RON
23 AUGUST 17:00
Filarmonica de Stat
1h
Preț bilet: 100/60 RON