Cendana Trifan, nominalizată la Gala Premiilor UNITER

Actrița Cendana Trifan a fost nominalizată la Gala Premiilor UNITER 2023 la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul Fiica din spectacolul „Mamă” de Marta Barceló, regia Mariana Cămărășan!
„Mamă”, proiect care a debutat în cadrul ediției 2022 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a avut premiera în 26 iunie 2022 și de atunci s-a bucurat de un succes enorm pe scenele din România și din Republica Moldova.

Actriță a Naționalului sibian, Cendana Trifan este licențiată în Arta Actorului, la Facultatea de Teatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, clasa prof. Ion Cojar, și a urmat studii de Masterat „Arta interpretării caracterelor dramatice”, în cadrul Departamentului de Artă Teatrală, Facultatea de Litere şi Arte, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.
La Sibiu, publicul o poate urmări în spectacole precum: „Trei surori”, „Moroi”, „Autobahn”, „Steaua fără nume”, „De cealaltă parte a lumii”, „Hedda Gabler”, iar în curând în premiera „Jocul de-a vacanța”.
Felicitări și succes, Cendana Trifan!