Teatru
ROMÂNIA
Mal/Praxis (Online)
Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu 
SEZONUL ROMÂNESC

Text: Bogdan Georgescu
Regia: Bogdan Georgescu
Manager proiect: Claudia Maior
Grafică: Dan Perjovschi
Mulțumiri speciale: Luiza Vasiliu
Distribuție: Codruţa Vasiu, Cristina Ragos, Gabriela Pîrlițeanu, Cristina Blaga-Tomuș, Arina Ioana Trif, Ioana Cosma, Ștefan Tunsoiu


Sauvage – salon-coafor-masaj dintr-un oraș de provincie, România 2017. Șapte perspective, șapte scene, șapte performeri. Fiecare performer preia toate cele șapte roluri/perspective. Discuțiile alunecă de la cum arată chiloții care nu lasă urmă prin rochie, la ce înseamnă o relație deschisă sau mărimea ideală pentru penis, în timp ce, în altă parte, are loc un eveniment care le va modifica viața pentru totdeauna. O comunitate aflată sub presiunea fricii, cauzată de raporturi de putere, corupție și presupuse forțe supranaturale, devine incapabilă de acțiune. Malpraxis-ul este colectiv și consecințele sunt, evident, catastrofale.
MAL/PRAXIS este proiect de Artă Activă dezvoltat împreună cu studenți masteranzi și profesori de arta actorului din cadrul Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu în co-producție cu Teatrul Național Radu Stanca Sibiu.
MAL/PRAXIS este ultima parte a trilogiei

Câtdedepartesuntemdepeșteriledincareamieșit?, după ANTISOCIAL și #minor.

Spectacol prezentat în limba română, cu traducere în limba engleză
Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani
Durata: 1h
Data premierei: 18.03.2017
Titlul original: Mal/Praxis

Reprezentații și Acces

27 June, 22:00

Online   
24h
30 LEI