Spectacole / Festivalul Universităților / Dans
Genghis-Han
De: Uriankhai Damdinsuren
Regia: Delgerbuyan Uranchimeg
Mongolian National University of Arts and Culture
Mongolia

Regia: Delgerbuyan Uranchimeg
Text de: Uriankhai Damdinsuren
Actori: Bilguunsar Yalalt, Boldkhuu Boldbaatar, Аmar Erdenebileg, Tsend-Ayush Turmunkh, Altanshagai Ganbat, Undarmaa Sambal, Natsagdoo Ryenchin,
Muzicieni: Munkhjin Purevkhuu,Bayarbaatar Bavuudorj
Lumini: Narandelger Tugsjargal
Regizor tehnic: Gantulga Sumiya
Producător: Munkhtuul Dashnyam
Supervizare producție: Ariunjoloo Myagmardorj


Cine a fost, de fapt, liderul genial Genghis-Han? Să fi fost el un lider înnăscut? Sau să fi fost, mai degrabă, împins de multiplele obstacole și dificultăți ale vieții să ia decizia de a sacrifica totul pentru a deveni rege? Spectacolul fizic „Genghis-Han” analizează viziunile, principiile și filozofia sa de viață. Astfel, publicul va înțelege universul interior al lui Genghis-Han și va afla ce-și dorea el cu adevărat.
Pornind de la scenariul „Genghis” al cunoscutului autor contemporan mongol Uriankhai D., spectacolul împletește tendințele și direcțiile teatrului modern cu arta, stilul de viață și cultura mongolă.

Mai mult decât un spectacol despre viața unei figuri istorice importante, această producție studențească este o celebrare a fascinantei culturi mongole.


Efecte speciale: proiecții video, fum
Spectacol prezentat în limba engleză, cu traducere în limba română
Spectacol nerecomandat celor sub 12 ani
Durata: 50min
Data premierei: 20.02.2023
Titlul original: Чингис хаан

INTRAREA ESTE GRATUITĂ ȘI SE FACE PE BAZĂ DE REZERVARE DE MARȚI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, ÎN INTERVALUL ORAR 11:00 - 18:00, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE, LA NR. DE TEL. 0369101578.

Reprezentații și Acces