Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

10-01-2022

2022 debutează cu trei aniversări stelare

Mijlocul lui ianuarie vine la FITS cu o triadă de noi aniversări importante. Un actor, un regizor și un dansator. Stelarii Denis O’Hare (17 ianuarie), Rimas Tuminas (20 ianuarie) și Mikhail Baryshnikov (27 ianuarie) sunt personalitățile pe care le vom celebra în această primă lună a lui 2022.

Denis O'Hare este actor, scriitor și activist, interpret a nenumărate roluri celebre pe Broadway și nu numai și laureat al premiului Tony pentru rolul din Take Me Out, de Richard Greenberg. Rimas Tuminas este regizor, laureat al Premiului de stat al Federației Ruse și al Premiului național al Lituaniei și producător a peste 25 de spectacole în Rusia și Europa.

Mikhail Baryshnikov este considerat unul dintre cei mai importanți dansatori ai secolului XX, uimind publicul cu aptitudinile sale fizice și tehnice și cu expresivitatea sa.

Vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre galeria impresionantă de personalități care fac parte din Aleea Celebrităților.Ne puteți urmări pe pagina de Facebook FITS pentru mai multe detalii.

Ilustrațiile stelarilor au fost realizate de Anca Prisacariu. #aleeacelebritatilor #aniversamstelariiFITS #stelariiFITS