Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu24 iunie – 3 iulie 2022 | ediția a 29-a

09-01-2021

Construim speranța împreună în 2021!

Orice an dificil aduce cu sine piedici, dar și soluții și abilități necesare. După ce anul 2020 a fost marcat în domeniul artelor spectacolului de prima ediție online a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – printre puținele festivaluri de prestigiu de acest gen din lume care nu și-au întrerupt misiunea în timpul pandemiei – noul 2021 va sta sub semnul speranței.
Astfel, în 2021 „Construim speranța împreună” – aceasta este tema ediției FITS din acest an, un an cu la fel de multe provocări, dar, credem cu convingere, cu la fel de multe motive de bucurie.

Următoarea ediție a festivalului sibian se va desfășura în perioada 11-20 iunie 2021 și va comporta o dublă dimensiune: online și offline.
Ca urmare a receptării incredibile a publicului internațional pe durata FITS online 2020, ne propunem să continuăm această identitate digitală a festivalului, oferind și în acest an iubitorilor de teatru din întreaga lume care nu au posibilitatea să ne fie alături în Sibiu, posibilitatea de a viziona spectacole marcante ale scenei internaționale contemporane.
Online-ul și offline-ul își dau întâlnire în FITS 2021 sub semnul speranței.
Haideți să construim această speranță împreună!